Fri levering over 5.000 kr ex. moms

5 års produktgaranti*

Leverandør siden 1999

LIFETIME væghængt basketball plade Model 90718

Dette basket backboard er perfekt til det danske vejr

Hænges på væggen

Kan hænges på alle flader

OBS Vægbeslag sælges seperat!!

1.650,00 kr. ekskl. moms

Rabat ved storkøb

Antal 10 - 25 26+
Pris 1.567,50 kr. 1.485,00 kr.
Varenummer 90718 Kategori

Beskrivelse

Lifetime væghængt basketball plade Model 90718 – Holdbarhed, kvalitet og alsidighed til ethvert behov

Er du på udkig efter en basketballplade, der kombinerer styrke, holdbarhed og funktionalitet, er Lifetime væghængt basketball plade Model 90718 et fremragende valg. Denne basketballplade er designet til at kunne klare det danske vejr og hyppig brug, hvilket gør den ideel til installation på skoler, i institutioner og sportshaller. Med en lang levetid og høj kvalitet leverer den en løsning, der kan holde til både intensiv træning og leg i mange år frem.

Lifetime – Ekspertise og amerikansk kvalitet

Lifetime er en amerikansk producent, der i mange år har specialiseret sig i at udvikle produkter af høj kvalitet til sport og fritid. Model 90718 er en af deres mest populære væghængte basketball plader og demonstrerer firmaets engagement i at levere robuste og langtidsholdbare løsninger. Ved at vælge en basketball plade fra Lifetime får du et produkt, der er gennemtestet og udviklet med fokus på både funktionalitet og kvalitet. Det betyder, at denne plade er klar til at modstå både hårde skud, dunks og det uforudsigelige danske vejr.

Designet til danske forhold

Model 90718 er konstrueret til at klare skiftende vejrforhold, hvilket er afgørende for udstyr, der skal bruges udendørs i Danmark. Basketball pladen er fremstillet af vejrbestandige materialer, herunder en bagplade i polycarbonat, som er kendt for sin slidstyrke og modstandsdygtighed over for vejrforhold som regn, sne og vind. Pladen er desuden forstærket med en stålramme, der sikrer stabilitet og forlænger levetiden. Det betyder, at du kan installere pladen udendørs, hvor den vil holde i mange år uden at miste sin funktionalitet eller farve.

Denne model er også perfekt til indendørs installation i sportshaller eller institutioner, hvor det solide design vil modstå den intensive brug, der ofte ses i sådanne miljøer. Det gør Lifetime 90718 til et alsidigt valg, uanset hvor du planlægger at installere den.

Robusthed til skoler og institutioner

Når man vælger udstyr til skoler, sportsklubber eller fritidsinstitutioner, er det afgørende, at det kan klare hyppig brug og slitage. Lifetime væghængt basketball plade Model 90718 er bygget med dette for øje. Basketball pladen er designet til at kunne modstå daglig brug af mange forskellige spillere, lige fra børn til voksne, hvilket gør den perfekt til skoler og institutioner, hvor basketball er en populær aktivitet.

Den officielle Ø45 cm SLAM IT basketkurv er særligt velegnet til hårde dunks og intensive spil, hvilket gør pladen ideel for dem, der ønsker et professionelt set-up. Uanset om det drejer sig om træning, fritidsspil eller turneringer, vil denne basketballplade kunne klare presset.

Praktisk og smart konstruktion

En af de helt store fordele ved Lifetime Model 90718 er dens smarte og praktiske konstruktion. Basketball pladen måler 123 x 76 cm, hvilket giver spillere god plads til at udføre forskellige skud og teknikker. Den gennemsigtige bagplade i polycarbonat giver et moderne og professionelt look, der minder om de plader, man ser i amerikanske basketballligaer.

Pladen er desuden let at montere og kan hænges op på stort set alle flader, herunder både vægge og tage. Det gør installationen fleksibel, og du kan tilpasse opsætningen, så den passer til dine behov. Det er dog vigtigt at bemærke, at vægbeslag sælges separat, så sørg for at tilkøbe dem, hvis du har brug for dem til installationen.

Til både træning og sjov

Basketball er en sport, der både kan spilles på professionelt niveau og som en sjov fritidsaktivitet. Lifetime Model 90718 er velegnet til begge dele. Den robuste konstruktion og professionelle kurv gør det muligt at træne alt fra grundlæggende skudteknik til mere avancerede dunks og strategiske spiløvelser. Det betyder, at både begyndere og mere erfarne spillere kan få stor glæde af pladen.

For skoler og institutioner er det en stor fordel at have udstyr, der kan imødekomme forskellige spilleres behov og niveauer. Med Lifetime Model 90718 får du en basketballplade, der er tilpasset til at skabe sjove og udfordrende oplevelser for alle, uanset om de spiller for sjov eller som en del af seriøs træning.

Lang levetid og minimal vedligeholdelse

En af de største fordele ved at vælge Lifetime væghængt basketball plade Model 90718 er den lange levetid. Pladen er designet til at modstå både tidens tand og intensiv brug, hvilket gør den til en langsigtet investering. Uanset om den er installeret indendørs eller udendørs, vil pladen holde i mange år uden at miste sin funktionalitet.

Den robuste polycarbonatplade falmer ikke i farverne, selv når den udsættes for sollys, hvilket sikrer, at den altid fremstår pæn og præsentabel. Desuden kræver pladen minimal vedligeholdelse, så du kan bruge din tid på at spille i stedet for at bekymre dig om vedligeholdelse.

Lifetime – Din garanti for holdbarhed

Når du vælger Lifetime, vælger du et mærke, der er kendt for sin kompromisløse kvalitet. Model 90718 er ingen undtagelse. Med sin solide opbygning og gennemtestede materialer er denne basketball plade en investering, der vil betale sig i mange år fremover. Du kan stole på, at den vil modstå både daglig brug og ekstreme vejrforhold uden problemer.

Lifetime står bag deres produkter og er kendt for at levere udstyr, der holder. Hvis du leder efter en basketballplade, der kan modstå både vejr, vind og intensiv brug, så er Model 90718 et af de bedste valg på markedet.

Afsluttende bemærkninger

Med Lifetime væghængt basketball plade Model 90718 får du en basketball plade, der kombinerer høj kvalitet, holdbarhed og alsidighed. Den er perfekt til skoler, institutioner og sportshaller, og dens robuste konstruktion gør den velegnet til både træning og leg. Lifetime har designet en plade, der kan modstå det danske klima og daglig brug, hvilket gør den til en god langsigtet investering for enhver, der ønsker at skabe rammerne for sjov og udfordrende basketballspil.

Passer godt sammen med dette tilbehør bolde & Ball return

Den kan også købes i større mængder på vores storkunde side her.

Yderligere information

Vægt 21 kg
Størrelse 135 × 78 × 14 cm

Specifikationer

  • Model 90718
  • Basketkurv Ø45 cm Official størrelse
  • Vejrbestandigt basketnet
  • Basketplade i polycarbonat
  • Bagpladestørrelse: 123 x 76
  • Vægt: 21 kg
  • Hænges på væggen eller på taget