Fri levering over 5.000 kr ex. moms

5 års produktgaranti*

Leverandør siden 1999

LIFETIME mobil basketball stander junior Model 90824

Lifetime basketballstanderen model 90824 er et fremragende valg til børn og unge spillere.

Den er konstrueret med solide stålrør og kan nemt justeres i højden fra 1,67 meter til 2,28 meter med 15 cm intervaller, hvilket gør den velegnet til forskellige aldre og færdighedsniveauer.

Basketball standeren har en robust kurv med en diameter på 38 cm og et vejrbestandigt net, hvilket gør den ideel til udendørs brug året rundt.

Bagpladen er fremstillet af holdbar high-density polyethylene (HDPE), som måler 112 x 71 x 3 cm.

Materialet er designet til at modstå falmen over tid, selv når det udsættes for sollys og andre vejrforhold.

Med en vægt på kun 14 kg og en base, der måler 80,2 x 58,4 x 15,4 cm, er standeren let at flytte og håndtere.

Dette kompakte og slidstærke system er perfekt til børnefamilier, der ønsker en holdbar løsning til basketballtræning i haven eller på legepladsen.

850,00 kr. ekskl. moms

Rabat ved storkøb

Antal 10 - 25 26+
Pris 807,50 kr. 765,00 kr.
Varenummer 90824 Kategori

Beskrivelse

Lifetime Mobil Basketball stander Junior Model 90824 – Perfekt til Unge Spillere

Leder du efter en fleksibel og holdbar basketball stander til børn og unge, der kan bruges både i skoler, institutioner eller hjemme? Lifetime Junior Model 90824 er et fremragende valg, der kombinerer kvalitet, mobilitet og robust konstruktion. Denne basketball stander er ideel til udvikling af unge spilleres basketballfærdigheder, og dens alsidighed gør den perfekt til både indendørs og udendørs brug.

Fremragende Byggekvalitet

Lifetime er kendt for at levere basketball systemer af høj kvalitet, og deres Junior Model 90824 lever bestemt op til dette ry. Basketball standerens 32-tommer Impact® bagplade er lavet af high-density polyethylene (HDPE), et ekstremt holdbart materiale, der er modstandsdygtigt over for både slag og UV-stråler. Dette sikrer, at bagpladen ikke falmer over tid, selvom den udsættes for direkte sollys eller hård vejr.

Med en robust stålkonstruktion er den teleskopiske stang nem at justere, hvilket betyder, at højden kan tilpasses efter spillerens behov. Justeringsintervallet er fra 168 cm til 229 cm, så børn i forskellige aldersgrupper kan bruge basketball standeren og gradvist øge sværhedsgraden, efterhånden som de bliver bedre.

Designet til Nem Mobilitet

En af de mest bemærkelsesværdige fordele ved Lifetime Junior Model 90824 er dens mobilitet. Den er udstyret med en base, der kan fyldes med op til 10 gallons vand eller sand. Dette giver stabilitet, mens de indbyggede hjul gør det nemt at flytte basketball standeren rundt uden at skulle tømme basen først. Denne funktion gør den oplagt til institutioner og skoler, hvor man ofte har brug for at flytte sportsudstyr mellem forskellige områder.

Standeren er også kompakt og let at opbevare, hvilket gør den ideel til steder med begrænset plads. Den kan nemt pakkes sammen, når den ikke er i brug, hvilket sparer plads i både haller og hjem.

Perfekt til Skoler og Institutioner

Skoler og institutioner har ofte brug for sportsudstyr, der kan modstå daglig brug af mange børn. Lifetime Junior Model 90824 er designet til netop dette formål. Den er robust nok til at modstå intens brug, samtidig med at den kræver minimal vedligeholdelse. Bagpladen, som er både slagfast og UV-resistent, sikrer, at farverne holder sig skarpe og klare, selv ved hyppig brug under barske vejrforhold.

Denne stander er specielt designet til at imødekomme behovene hos begyndere og unge spillere. Den justerbare højde gør det muligt for yngre børn at lære at skyde til en lavere kurv, mens de langsomt kan øge højden i takt med, at deres færdigheder udvikles. For skoler, der tilbyder sportstræning, er denne fleksibilitet essentiel for at kunne tilpasse udstyret til børnenes niveauer.

Smarte Funktioner for Optimal Brugervenlighed

Lifetime Model 90824 er udstyret med flere smarte funktioner, der gør den til et praktisk og brugervenligt valg. Kurven har en diameter på 38 cm og er lavet af slidstærkt stål, hvilket giver holdbarhed, selv når kurven bruges dagligt. Det vejrbestandige net betyder, at basketball standeren kan blive stående udendørs, uden at du behøver bekymre dig om skader fra regn eller sol.

Derudover er systemet nemt at samle, og der kræves ingen specialværktøjer for at justere højden. Teleskopstangen, der består af tre sektioner, er let at håndtere, hvilket betyder, at højdejustering kan klares på få minutter. Dette gør basketball standeren ideel til skoler eller familier, hvor mange forskellige børn skal bruge standeren i løbet af dagen.

Specifikationer i Detaljer

Lifetime Junior Model 90824 er en basketball stander, der lever op til alle forventninger, når det kommer til kvalitet og holdbarhed. Nogle af de væsentligste specifikationer inkluderer:

  • 32-tommer Impact® bagplade, fremstillet af høj-densitets polyethylen.
  • Justerbar højde fra 168 cm til 229 cm, perfekt til spillere i alle aldre og niveauer.
  • 10-gallon base, der kan fyldes med vand eller sand for stabilitet.
  • 38 cm stålring og vejrbestandigt net for langvarig holdbarhed.
  • Let at flytte takket være de indbyggede hjul.
  • Minimal vedligeholdelse og let opsætning uden brug af værktøj.

Lang Holdbarhed og Minimal Vedligeholdelse

Med denne basketball stander får du et basketball system, der er bygget til at holde. Materialerne er af høj kvalitet og kræver minimal vedligeholdelse, selv når de udsættes for elementerne. Dette gør standeren perfekt til udendørs brug, hvor den kan blive stående, uanset om det regner eller solen skinner.

Samtidig er teleskopstangen lavet af solidt stål, som er pulverlakeret for at modstå rust og andre vejrskader. Dette betyder, at standeren har en lang levetid, og du slipper for at skulle udskifte den efter få sæsoner.

En Investering i Kvalitet

Alt i alt er Lifetime Junior Model 90824 et fremragende valg for enhver, der ønsker en mobil basketball stander, som er bygget til at holde og kan tilpasses forskellige brugeres behov. Den er specielt designet til unge spillere, hvilket gør den ideel til skoler, institutioner og familier, der ønsker at investere i amerikansk kvalitet og funktionalitet.

Med denne basketball stander får du et produkt, der er let at flytte, kompakt og meget holdbart, hvilket gør den perfekt til træning og sjov for børn i alle aldre.

Passer godt sammen med dette tilbehør bolde & Ball return

Den kan også købes i større mængder på vores storkunde side her.