Fri levering over 5.000 kr ex. moms

5 års produktgaranti*

Leverandør siden 1999

LIFETIME mobil basketball stander Model 90819

Denne mobile basketballstander, model 90819, er et fremragende valg for både skoler og institutioner.

Den er let at flytte og har justerbar højde fra 2,28 m til 3,05 m, hvilket gør den anvendelig for spillere i alle aldre.

Standeren er bygget med en solid stålramme og en stabil base, der sikrer sikkerhed under spil.

Basketpladen er fremstillet af holdbar og vejrbestandig high-density polyethylene, hvilket gør den ideel til det skiftende danske vejr.

Med en vægt på kun 27 kg er den kompakt og nem at håndtere.

Basketkurven har en diameter på 45 cm og leveres med et vejrbestandigt net.

1.000,00 kr. ekskl. moms

Rabat ved storkøb

Antal 10 - 25 26+
Pris 950,00 kr. 900,00 kr.
Varenummer 90819 Kategori

Beskrivelse

Lifetime Mobil Basketball stander Model 90819 – Ideel Til Skoler, Institutioner og Sportshaller

Hvis du søger en mobil basketball stander, der kombinerer holdbarhed, fleksibilitet og nem håndtering, er Lifetime mobil basketball stander model 90819 det perfekte valg. Denne model er designet med fokus på høj kvalitet og funktionalitet, og den er specielt udviklet til at opfylde de krav, der stilles til udstyr, der skal bruges hyppigt i skoler, institutioner og sportshaller. Med sin robuste konstruktion og amerikanske kvalitet kan du være sikker på, at standeren kan klare både intensiv brug og det skiftende danske vejr. I denne gennemgang ser vi nærmere på, hvorfor netop denne model er en fremragende løsning for alle, der ønsker en pålidelig og holdbar basketball stander.

Robuste Materialer og Amerikansk Kvalitet

Lifetime er kendt for deres solide sportsudstyr, der er bygget til at kunne modstå mange års brug. Lifetime model 90819 er ingen undtagelse. Denne basketball stander er konstrueret af stærke og holdbare materialer, herunder solide stålrør, der sikrer stabilitet under spil. Det betyder, at den kan bruges af både børn og voksne uden risiko for at blive beskadiget ved hårde skud eller intens brug.

Den høje kvalitet, som Lifetime er kendt for, stammer fra deres amerikanske produktion, hvor der lægges stor vægt på holdbarhed og funktionalitet. Dette gør modellen særligt velegnet til både indendørs og udendørs brug i det danske klima, hvor standeren uden problemer kan modstå vind, regn og sol uden at miste sin styrke eller farve.

Nem At Flytte – Fleksibilitet Uden Besvær

En af de største fordele ved Lifetime model 90819 er dens mobilitet. Standeren er udstyret med hjul, som gør det muligt at flytte den rundt uden besvær. Dette gør det let at flytte standeren mellem forskellige baner, haller eller udendørsområder, hvilket især er en fordel for skoler og institutioner, der har brug for fleksible løsninger. Med sin kompakte base kan standeren også let opbevares, når den ikke er i brug, hvilket gør den pladsbesparende og praktisk.

Det kompakte og smarte design sikrer, at standeren nemt kan transporteres, uden at den fylder for meget eller er tung at håndtere. Med en vægt på kun 27 kg kan standeren let flyttes af en enkelt person, hvilket sparer tid og besvær i dagligdagen.

Justerbar Højde for Optimal Tilpasning

En anden vigtig funktion ved Lifetime 90819 er dens justerbare højde. Højden kan justeres fra 228 cm til 305 cm, hvilket gør standeren velegnet til spillere i alle aldre og på forskellige niveauer. Uanset om det er børn, der er ved at lære at spille basketball, eller mere erfarne spillere, der vil træne under professionelle forhold, kan denne stander tilpasses til behovet.

Den høje fleksibilitet i højdejusteringen, der sker i trin på 15 cm, gør det nemt at skifte mellem forskellige højder uden brug af værktøj. Dette gør det muligt for skoler og institutioner at bruge den samme stander til flere grupper af spillere i løbet af en dag, hvilket giver stor værdi og alsidighed.

Vejrbestandig Konstruktion – Perfekt til Udendørs Brug

Det danske vejr kan være udfordrende for udendørs sportsudstyr, men Lifetime model 90819 er designet til at modstå både regn, sne og sol uden at blive beskadiget. Basketpladen er lavet af high-density polyethylene, som er et ekstremt holdbart og vejrbestandigt materiale. Det sikrer, at pladen ikke falmer eller bliver skrøbelig over tid, selvom den udsættes for hårdt vejr.

Den officielle basketkurv, der har en diameter på 45 cm, er udstyret med et vejrbestandigt net, der er skabt til at holde under alle forhold. Dette gør standeren ideel til udendørs brug året rundt, uanset om den står på en skolegård eller en sportsplads.

Ideel Til Skoler, Haller og Institutioner

Lifetime model 90819 er specielt designet til at opfylde de krav, som skoler, institutioner og sportshaller stiller til deres sportsudstyr. Den robuste konstruktion og lange levetid gør den til et ideelt valg, hvis du har brug for en basketball stander, der kan klare daglig brug i undervisnings- og fritidssammenhænge.

Denne stander giver børn og unge mulighed for at udvikle deres basketballfærdigheder i trygge og holdbare omgivelser, samtidig med at de får fysisk aktivitet og teamwork i fokus. Samtidig er det en stor fordel, at den kan bruges både indendørs og udendørs, så skoler og haller kan tilpasse sig vejret og spilleforholdene.

Let At Installere og Vedligeholde

Installationen af Lifetime model 90819 er simpel og brugervenlig. Den kommer med en detaljeret manual, der trin for trin guider dig gennem opsætningen. Dette gør det nemt for skoler og institutioner at få standeren i brug hurtigt og uden besvær. Der kræves heller ikke meget vedligeholdelse, da standeren er fremstillet af materialer, der er modstandsdygtige over for rust og vejrpåvirkninger. Du kan dermed være sikker på, at standeren holder sig pæn og funktionel i mange år.

En Investering i Holdbarhed og Funktionalitet

Samlet set er Lifetime mobil basketball stander model 90819 en solid investering, der tilbyder en kombination af høj kvalitet, holdbarhed og fleksibilitet. Uanset om den bruges i skoler, haller eller institutioner, leverer den på alle fronter. Med dens smarte mobile design, justerbare højde og vejrbestandige materialer, er det et produkt, der kan klare både daglig brug og udfordrende vejrforhold uden at miste sin funktion eller holdbarhed.

Hvis du leder efter en pålidelig basketball stander, der er bygget til at holde, er Lifetime 90819 det perfekte valg.

Passer godt sammen med dette tilbehør bolde & Ball return

Den kan også købes i større mængder på vores storkunde side her.

Specifikationer

  • Model 90819
  • Solide stålrør
  • Justering i højden fra 2,28 m til 3,05 m. (interval 15cm)
  • Basketkurv Ø45 cm Official størrelse
  • Vejrbestandigt basketnet.
  • Basketplade i high-density polyethylene.
  • Bagpladestørrelse: 112 x 71 x 5 cm.
  • Vægt: 27 kg.
  • Base dimensioner: 109,7 x 76,2 x 16,5 cm