Fri levering over 5.000 kr ex. moms

5 års produktgaranti*

Leverandør siden 1999

LIFETIME mobil basketball stander Model 90600

Lifetime 90600 er en robust og mobil basketballstander, der kan justeres i højden fra 2,28 m til 3,05 m.

Den er fremstillet med stærke stålrør og har en officiel kurvstørrelse på Ø45 cm samt et vejrbestandigt net, der kan modstå forskellige vejrforhold.

Bagpladen er lavet af slidstærkt polycarbonat og måler 137 x 84 cm.

Standeren har en solid base, som sikrer stabilitet og gør den nem at flytte.

Den velegnet til både udendørs og indendørs brug, hvilket gør den ideel til skoler, sportshaller og private hjem.

3.450,00 kr. ekskl. moms

Rabat ved storkøb

Antal 10 - 25 26+
Pris 3.277,50 kr. 3.105,00 kr.
Varenummer 90600 Kategori

Beskrivelse

Lifetime 90600 – Den Perfekte Mobile Basketball stander

Når du er på udkig efter en mobil basketball stander, der kombinerer både kvalitet og funktionalitet, så er Lifetime 90600 et oplagt valg. Denne model er designet med fokus på at levere både holdbarhed, brugervenlighed og fleksibilitet, hvilket gør den velegnet til en lang række miljøer, såsom skoler, sportshaller, institutioner og private haver. Lifetime 90600 er ikke kun robust og slidstærk, men også let at flytte, hvilket gør den yderst praktisk til forskellige former for aktiviteter og omgivelser.

Holdbarhed og Amerikansk Kvalitet

Lifetime har i årevis leveret produkter af høj kvalitet, og basketball standeren model 90600 er ingen undtagelse. Den er bygget til at modstå krævende forhold og hyppig brug, hvilket gør den særdeles velegnet til steder, hvor basketball bliver spillet regelmæssigt. Med solide stålrør og en shatterproof bagplade i polycarbonat, er standeren designet til at kunne modstå de hårdeste slag fra basketballen samt udsættelse for vind og vejr. Dette gør den ideel til udendørs brug, hvor den kan modstå både regn, sne og sol uden at miste sin farve eller stabilitet.

Justerbar Højde til Alle Aldre

En af de fremtrædende funktioner ved Lifetime 90600 er dens justerbare højde. Med Power Lift-systemet kan du nemt justere standerens højde fra 2,28 meter op til 3,05 meter, hvilket giver mulighed for at tilpasse den til spillere i alle aldre og på forskellige færdighedsniveauer. Dette gør den ideel til både børn og voksne, og skoler kan især drage fordel af denne fleksibilitet, da både yngre og ældre elever kan spille på samme stander. Justeringen sker i intervaller på 15 cm, hvilket giver en præcis tilpasning til ethvert spilniveau.

Perfekt til Skoler, Institutioner og Private Hjem

Basketball standeren Lifetime 90600 er designet med henblik på at kunne bruges i forskellige miljøer. Den er særligt velegnet til skoler, hvor der ofte er behov for sportsudstyr, der kan modstå hård behandling, men samtidig skal være let at opbevare og flytte. Med dens mobilitet kan standeren nemt rulles væk og gemmes, når den ikke er i brug. Dette gør den også ideel til institutioner og sportshaller, hvor fleksibilitet og holdbarhed er afgørende faktorer.

Modellens kompakte størrelse gør den også let at placere i små områder, hvilket er en fordel, hvis der er begrænset plads til rådighed. Uanset om det er en mindre skolegård, en sportshal med flere aktiviteter eller en privat have, vil Lifetime 90600 passe godt ind og levere en optimal spiloplevelse.

Robust Design og Brugervenlige Funktioner

En anden væsentlig fordel ved Lifetime 90600 er dens robuste konstruktion. Den 54-tommer store bagplade er lavet af polycarbonat, som er kendt for at være både stærkt og holdbart. Dette materiale sikrer, at bagpladen ikke går i stykker, selv under intensiv brug. Dette gør den ideel til skoler og institutioner, hvor der ofte er mange forskellige spillere, der benytter standeren.

Den officielle kurvstørrelse på Ø45 cm og det vejbestandige net betyder, at standeren ikke kun er funktionel, men også kan modstå elementerne uden at blive beskadiget. Kurven og nettet kan således klare både sol, vind og regn, hvilket er en stor fordel, hvis standeren primært skal bruges udendørs.

Nem at Flytte og Opbevare

En af de største fordele ved Lifetime 90600 er dens mobilitet. Den er udstyret med hjul, der gør det nemt at flytte den rundt uden stor anstrengelse. Dette er særligt nyttigt i skoler og sportshaller, hvor der kan være behov for at flytte standeren til forskellige steder afhængigt af arrangementer eller træningsbehov. Hjulene gør det muligt at manøvrere standeren rundt med lethed, og dens solide base sikrer, at den forbliver stabil, når den er i brug.

Basen kan fyldes med enten sand eller vand, hvilket giver den den nødvendige vægt for at forblive stabil under spil. Når det er tid til at opbevare den eller flytte den til en anden placering, kan basen tømmes, hvilket gør standeren lettere og nemmere at transportere.

Egnet til Indendørs og Udendørs Brug

Lifetime 90600 er en alsidig basketball stander, der er egnet til både indendørs og udendørs brug. Dens robuste design betyder, at den kan bruges i forskellige vejrforhold, hvilket gør den ideel til udendørs basketballbaner, hvor den kan stå hele året rundt. Den kan dog også let flyttes indendørs, hvis det er nødvendigt. Dette gør den til en fleksibel løsning for dem, der ønsker en basket ballstander, der kan tilpasses forskellige omgivelser og brugsscenarier.

En Langtidsholdbar Investering

Ved at vælge Lifetime 90600, investerer du i en langtidsholdbar basketball stander, der er skabt til at holde. Med dens stærke materialer og smarte funktioner er dette en stander, der vil kunne bruges i mange år fremover, uanset om den bliver brugt af børn i skolen eller voksne i haven. Det solide design sikrer, at standeren forbliver funktionel og attraktiv, selv efter mange års brug.

Sammenfatning

Lifetime 90600 er en mobil basketball stander, der leverer på alle fronter. Den kombinerer styrke, holdbarhed og fleksibilitet, hvilket gør den til det perfekte valg for skoler, institutioner, sportshaller og private hjem. Med en justerbar højde, solid konstruktion og praktisk mobilitet, er denne stander velegnet til spillere i alle aldre og niveauer. Dens vejrbestandige design gør den til en pålidelig investering, der kan bruges både indendørs og udendørs, uanset vejret.

Hvis du søger en basketball stander, der er let at flytte, robust og holdbar, er Lifetime 90600 det oplagte valg.

Passer godt sammen med dette tilbehør bolde & Ball return

Den kan også købes i større mængder på vores storkunde side her.

Yderligere information

Vægt 55 kg
Størrelse 146 × 85 × 31 cm