Fri levering over 5.000 kr ex. moms

5 års produktgaranti*

Leverandør siden 1999

LIFETIME mobil basketball stander Model 90001

Dette mobil basketball backboard er perfekt til det danske vejr

Nem at flytte 

Kan justeres i højden med Speed Shift justering

Meget kompakt system

1.799,00 kr. ekskl. moms

Rabat ved storkøb

Antal 10 - 25 26+
Pris 1.709,05 kr. 1.619,10 kr.
Varenummer 90001 Kategori

Beskrivelse

LIFETIME Mobil Basketball Stander Model 90001 – Perfekt til Forskellige Brugsområder

Hvis du er på udkig efter en mobil basketball stander, der både er holdbar, nem at flytte rundt på og kan tilpasses forskellige behov, er LIFETIME mobil basketball stander model 90001 det oplagte valg. Den er designet med fokus på kvalitet og funktionalitet, hvilket gør den til en ideel løsning for både private, skoler, institutioner og sportshaller. Denne model er udstyret med alt, hvad man kan ønske sig af en moderne basketball stander, og den er fremstillet af materialer, der sikrer lang levetid, selv under hyppig brug.

Kvalitet og Holdbarhed i Verdensklasse

LIFETIME er en anerkendt producent af sportsudstyr, og deres mobil basketball stander model 90001 afspejler den høje standard, som mærket er kendt for. Denne model er produceret i USA og er fremstillet af materialer af høj kvalitet, der sikrer en robust og slidstærk stander. Med en solid stålkonstruktion, der modstår stød og slag, kan du være sikker på, at denne stander vil holde til mange års spil og træning. Den er særligt velegnet til brug i institutioner og sportshaller, hvor der ofte er mange brugere, og hvor udstyret skal kunne tåle intensiv anvendelse.

En af de helt store fordele ved denne model er dens vejrbestandige egenskaber. Uanset om den står udendørs i regn, sne eller sol, vil standeren bevare sin kvalitet og ikke blive påvirket af vejrforholdene. Det betyder, at du kan bruge den udendørs året rundt, hvilket gør den ideel til skoler og institutioner, der har behov for en alsidig basketball stander til både indendørs og udendørs brug.

Justerbar Højde – Tilpasset Alle Aldre

En vigtig funktion ved LIFETIME mobil basketball stander model 90001 er dens justerbare højde. Den kan nemt indstilles til forskellige højder mellem 2,28 m og 3,05 m i intervaller på 15 cm, hvilket gør den velegnet til spillere i alle aldre. Dette gør standeren særdeles alsidig, da den kan bruges af både børn, unge og voksne.

Det betyder, at skoler og institutioner kan tilpasse standeren til deres brugeres niveau og alder. I en skolegård kan de yngste elever nemt spille på en lavere højde, mens ældre elever kan spille på den officielle højde. Denne fleksibilitet gør den også ideel til sportsklubber og træningsfaciliteter, hvor der er behov for at kunne tilpasse udstyret til forskellige niveauer og træningsformer.

Nem at Flytte Rundt – Praktisk og Fleksibel

En af de største fordele ved denne mobil basketball stander er, at den er udstyret med hjul, hvilket gør det utroligt nemt at flytte den rundt. Det betyder, at du hurtigt kan ændre placeringen af standeren, uanset om den skal bruges indendørs i en sportshal eller udendørs på en skolegård. Hjulene gør det nemt for én person at flytte standeren, og den kan også hurtigt opbevares, når den ikke er i brug.

Denne mobilitet er især nyttig i skoler og institutioner, hvor der ofte er behov for at ændre opsætningen af sportsfaciliteterne. Du kan nemt rulle standeren væk, når basketballbanen skal bruges til andre aktiviteter, eller hvis den skal gemmes væk efter brug. Samtidig er standeren kompakt og nem at opbevare, hvilket er en stor fordel, hvis der ikke er meget plads til rådighed.

Robust Konstruktion og Slagfast Basketplade

Basketpladen på LIFETIME mobil basketball stander model 90001 er fremstillet af high-density polycarbonat, som er kendt for sin holdbarhed og modstandsdygtighed. Denne type materiale kan klare selv de hårdeste skud, uden at pladen går i stykker eller bliver beskadiget. Polycarbonatpladen måler 112 x 76 cm og har en tykkelse på 2,5 cm, hvilket gør den stor nok til at opfylde officielle standarder, samtidig med at den er holdbar og stabil.

Basketkurven har en diameter på 45 cm, som også er den officielle størrelse, hvilket betyder, at denne stander kan bruges til både rekreative og mere professionelle formål. Kurven er udstyret med et vejrbestandigt net, der kan modstå både regn og sol uden at miste sin styrke. Dette gør standeren velegnet til udendørs brug, hvor den kan stå ude hele året rundt uden at tage skade af det danske vejr.

Stabil Base og Sikkerhed i Fokus

En anden vigtig egenskab ved LIFETIME mobil basketball stander model 90001 er dens solide base. Basen måler 127,7 x 77,4 x 20,8 cm og kan fyldes med enten sand eller vand for at sikre maksimal stabilitet. Når basen er fyldt, står standeren solidt og sikkert, så du ikke skal bekymre dig om, at den vælter under spillet.

Sikkerheden er i top med denne model, og den er designet til at kunne klare selv de mest intense kampe, uden at den bliver ustabil. Dette er særligt vigtigt i skoler og institutioner, hvor der er mange forskellige brugere, og hvor sikkerheden altid skal være i fokus.

Ideel til Skoler, Institutioner og Privat Brug

LIFETIME mobil basketball stander model 90001 er det ideelle valg for skoler, institutioner og sportsklubber, der har brug for en fleksibel, holdbar og mobil basketball stander. Den er også velegnet til privat brug, hvis du ønsker at have en professionel basketball stander hjemme i haven eller på din egen basketballbane.

Denne stander tilbyder en lang levetid, takket være de slidstærke materialer og den solide konstruktion. Samtidig er den nem at opbevare og flytte, hvilket gør den til en praktisk løsning, uanset hvor den skal bruges.

Konklusion

LIFETIME mobil basketball stander model 90001 er en fremragende investering for alle, der ønsker et kvalitetsprodukt, der kan klare både indendørs og udendørs brug. Med dens robuste konstruktion, justerbare højde og nemme mobilitet er den perfekt til skoler, institutioner, sportshaller og private hjem. Den amerikanske kvalitet sikrer, at denne basketball stander vil give glæde og aktivitet i mange år frem.

Passer godt sammen med dette tilbehør bolde & Ball return

Den kan også købes i større mængder på vores storkunde side her.

Yderligere information

Vægt 38 kg
Størrelse 129 × 83 × 25 cm

Specifikationer

Specifikationer:

  • Model 90001
  • Solide stålrør
  • Justering i højden fra 2,28 m til 3,05 m. (interval 15cm)
  • Basketkurv Ø45 cm Official størrelse
  • Vejrbestandigt basketnet.
  • Basketplade i high-density polycarbonat.
  • Bagpladestørrelse: 112 x 76 x 2,5 cm.
  • Vægt: 38 kg.
  • Base dimensioner: 127,7 x 77,4 x 20,8 cm