Fri levering over 5.000 kr ex. moms

5 års produktgaranti*

Leverandør siden 1999

LIFETIME mobil basketball stander Model 90000

LIFETIME mobil basketball stander Model 90000 er skabt til at modstå det danske klima og er let at flytte rundt på.

Med en justerbar højde fra 2,28 m til 3,05 m passer den perfekt til spillere i alle aldre.

Det smarte Speed Shift-system gør det muligt at justere højden nemt og hurtigt i intervaller på 15 cm.

Kurven har en officiel diameter på 45 cm, og det vejrbestandige net er ideelt til brug udendørs.

Konstruktionen består af solide stålrør og en holdbar bagplade af polyethylen, der måler 123 x 76 x 5 cm.

Med en vægt på 55 kg og en kompakt base på 127,7 x 77,4 x 20,8 cm er den både robust og let at opbevare.

1.825,00 kr. ekskl. moms

Rabat ved storkøb

Antal 10 - 25 26+
Pris 1.733,75 kr. 1.642,50 kr.
Varenummer 90000 Kategori

Beskrivelse

LIFETIME Mobil Basketball Stander Model 90000 – En Optimal Løsning til Skoler, Institutioner og Sportshaller

Leder du efter en basketball stander, der er både holdbar og nem at flytte? Så er LIFETIME Mobil Basketball Stander Model 90000 et oplagt valg. Denne stander er designet med fokus på kvalitet, funktionalitet og fleksibilitet, hvilket gør den til det ideelle valg for skoler, sportshaller og institutioner. Med sit robuste design og amerikanske kvalitetsstempel kombinerer den alt, hvad man har brug for i en mobil basketball stander. Læs videre for at få et detaljeret overblik over, hvorfor denne model skiller sig ud fra mængden.

Holdbarhed og styrke i højsædet

LIFETIME er et anerkendt amerikansk mærke, der er kendt for at levere produkter af høj kvalitet. Med deres Model 90000 basketball stander er der lagt stor vægt på holdbarhed og styrke, hvilket gør den velegnet til daglig brug i krævende miljøer som skoler og sportshaller. Standerens ramme er fremstillet af solide stålrør, som giver en stærk og stabil konstruktion. Den robuste stålramme sikrer, at standeren kan modstå intens brug, uanset om den anvendes til undervisning eller fritidsaktiviteter.

Bagpladen er lavet af high-density polyethylene, som er et holdbart materiale, der kan modstå slag og hårde stød. Denne kombination af materialer sikrer, at standeren kan holde til selv de mest fysiske kampe og samtidig bevare sit flotte udseende over tid. Med en bagpladestørrelse på 123 x 76 cm og en tykkelse på 5 cm, er der tale om en stander, der kan klare lidt af hvert, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Smarte funktioner, der gør forskellen

En af de største fordele ved LIFETIME Mobil Basketball Stander Model 90000 er dens justerbare højde. Med en simpel håndtering kan du nemt justere højden på kurven fra 2,28 meter op til 3,05 meter, som er den officielle højde for professionelle basketballkampe. Højden kan justeres i intervaller på 15 cm, hvilket gør det muligt at tilpasse standeren til spillere i alle aldre og på forskellige niveauer.

Denne fleksibilitet gør modellen ideel til både yngre spillere, der ønsker at lære spillet, og mere erfarne spillere, der vil træne på konkurrenceniveau. Højdejustreringen sker via det smarte Speed Shift system, som gør det nemt og hurtigt at ændre højden uden brug af værktøj. Dette er en stor fordel, især i skoler og sportshaller, hvor mange forskellige aldersgrupper skal kunne bruge udstyret.

Mobil og kompakt – let at flytte og opbevare

En af de mest bemærkelsesværdige egenskaber ved denne model er dens mobilitet. LIFETIME Mobil Basketball Stander Model 90000 er udstyret med praktiske hjul, der gør det let at flytte standeren fra ét sted til et andet. Det betyder, at du kan bruge den både indendørs og udendørs, og hurtigt flytte den efter behov. Dette er særligt nyttigt i skoler og institutioner, hvor forskellige aktiviteter ofte kræver fleksibel brug af pladsen.

Derudover er standeren meget kompakt, hvilket gør den nem at opbevare, når den ikke er i brug. Med en vægt på 55 kg er standeren tung nok til at være stabil under spil, men let nok til at blive flyttet af én person. Basen, som har dimensionerne 127,7 x 77,4 x 20,8 cm, kan fyldes med enten sand eller vand for at give ekstra stabilitet under spillet.

Modstandsdygtig overfor vejret – perfekt til udendørs brug

I Danmark er det ofte nødvendigt med udstyr, der kan klare de skiftende vejrforhold, og her skuffer LIFETIME Model 90000 ikke. Denne basketball stander er designet til at kunne modstå det danske vejr og er derfor udstyret med vejrbestandige materialer. Stålrammen har en rustresistent belægning, der beskytter mod fugt og regn, mens bagpladen er UV-beskyttet, så den ikke falmer eller bliver skadet af solen.

Derudover kommer standeren med et vejrbestandigt net, som gør den perfekt til udendørs spil året rundt. Dette betyder, at du kan lade standeren stå udenfor uden at skulle bekymre dig om skader fra vind og vejr, hvilket gør den ideel til skolegårde, parker og fritidsområder.

Official størrelse – klar til seriøst spil

Kurven på LIFETIME Mobil Basketball Stander Model 90000 har en officiel diameter på 45 cm, hvilket gør den velegnet til både træning og konkurrence. Uanset om standeren bruges af nybegyndere eller mere erfarne spillere, giver den mulighed for at øve og spille under forhold, der minder om dem i officielle kampe. Dette gør den til et fremragende valg for sportsklubber, der ønsker et alsidigt udstyr, der kan bruges af spillere på alle niveauer.

Et ideelt valg til skoler, institutioner og sportshaller

Denne basketball stander er specielt designet til at imødekomme behovene i skoler, institutioner og sportshaller. Takket være dens fleksible justeringsmuligheder, robusthed og mobilitet kan den bruges af mange forskellige aldersgrupper og til forskellige formål. Skoler vil især sætte pris på dens alsidighed, da den nemt kan justeres til børn og unge, der ønsker at øve sig i basketball.

Desuden vil standerens kompakte design og nemme flytbarhed gøre det muligt at skabe plads til andre aktiviteter, når basketballspillet er færdigt. Dette gør det til en investering, der hurtigt vil vise sig at være nyttig for alle typer af sportslige og fritidsaktiviteter.

Konklusion – En robust og alsidig basketball stander

LIFETIME Mobil Basketball Stander Model 90000 er en fremragende løsning for dem, der søger et fleksibelt og holdbart basketballsystem. Med dens smarte funktioner, robuste materialer og justerbare højde er den perfekt til skoler, sportshaller og institutioner, der har brug for udstyr, der kan bruges af spillere i alle aldre. Den vejrbestandige konstruktion og mobiliteten gør den ideel til både indendørs og udendørs brug, hvilket betyder, at den kan bruges året rundt under alle vejrforhold. Hvis du leder efter en solid basketball stander, der kombinerer kvalitet og praktiske funktioner, er LIFETIME Model 90000 et fremragende valg.

Passer godt sammen med dette tilbehør bolde & Ball return

Den kan også købes i større mængder på vores storkunde side her.

Yderligere information

Vægt 38 kg
Størrelse 129 × 83 × 25 cm

Specifikationer

  • Model 90000
  • Solide stålrør
  • Justering i højden fra 2,28 m til 3,05 m. (interval 15cm)
  • Basketkurv Ø45 cm Official størrelse
  • Vejrbestandigt basketnet.
  • Basketplade i high-density polyethylene.
  • Bagpladestørrelse: 123 x 76 x 5 cm.
  • Vægt: 55 kg.
  • Base dimensioner: 127,7 x 77,4 x 20,8 cm