Fri levering over 5.000 kr ex. moms

5 års produktgaranti*

Leverandør siden 1999

LIFETIME mobil basketball stander Model 71566

LIFETIME Mobil Basketball Stander Model 71566 er en solid og alsidig løsning, der er ideel til både udendørs og indendørs brug.

Den er nem at flytte takket være sit kompakte design og robuste stålrørskonstruktion.

Højden kan justeres fra 2,28 meter til 3,05 meter, hvilket gør den passende for spillere i alle aldre. Basketpladen, der måler 127 x 76 cm, er fremstillet af vejrbestandigt high-density polyethylene, og kurven har en officiel diameter på 45 cm.

Med en vægt på 50 kg og en base, der kan fyldes for ekstra stabilitet, er denne stander perfekt til det danske klima og sikrer en lang holdbarhed uden farveforringelse.

2.250,00 kr. ekskl. moms

Rabat ved storkøb

Antal 10 - 25 26+
Pris 2.137,50 kr. 2.025,00 kr.
Varenummer 71566 Kategori

Beskrivelse

LIFETIME Mobil Basketball Stander Model 71566 – Den Ideelle Løsning til Basketball i Høj Kvalitet

Leder du efter en mobil basketball stander, der kombinerer holdbarhed, fleksibilitet og kvalitet? LIFETIME Mobil Basketball Stander Model 71566 er svaret. Med sit robuste design og amerikanskproducerede kvalitet er denne model ideel til en bred vifte af brugere, fra professionelle spillere til skoler og institutioner, hvor fleksibilitet og pålidelighed er essentielt. Denne stander er skabt til at levere de bedste spiloplevelser, hvad enten den bruges indendørs eller udendørs.

Alsidighed og Fleksibilitet til Skoler, Institutioner og Haller

En af de mest fremtrædende fordele ved LIFETIME Mobil Basketball Stander Model 71566 er dens alsidighed. Den er perfekt til steder som skoler, institutioner og idrætshaller, hvor forskellige grupper og aldersklasser har behov for en fleksibel løsning. Denne model er let at flytte og kan justeres i højden, hvilket gør den velegnet til spillere på alle niveauer. Fra små børn til voksne kan alle få glæde af denne stander, da højden kan justeres fra 2,28 meter op til 3,05 meter, hvilket dækker de officielle basketballhøjdekrav.

Når man arbejder i skoler og institutioner, hvor der ofte er behov for hurtige ændringer i opstillingen af sportsfaciliteterne, er denne mobilitet en stor fordel. Den er nem at rulle fra et sted til et andet, og man behøver ikke bekymre sig om at fastmontere eller foretage permanente installationer. Det betyder, at denne basketball stander let kan flyttes udendørs, når vejret tillader det, og hurtigt flyttes ind igen, hvis det er nødvendigt.

Let at Flytte og Kompakt Design

LIFETIME Model 71566 er designet til at være praktisk i brug. Den har en base, der kan fyldes med sand eller vand for at give ekstra stabilitet, men når basen er tømt, kan den nemt flyttes uden besvær. Dette gør den særligt velegnet til steder, hvor man har brug for en fleksibel opstilling, såsom til træning, sportskampe eller sjove fritidsaktiviteter.

På trods af sin store størrelse og robuste konstruktion er standeren utrolig nem at manøvrere. Den kan let flyttes rundt i en hal eller på en skolegård og tilpasses efter behov, uden at kræve store kræfter eller værktøjer. Dette kompakte, men samtidig solidt byggede system, er perfekt til dem, der søger en praktisk løsning, der også skal være langtidsholdbar.

Holdbart Design til Udendørs Brug

En af de vigtigste kvaliteter ved LIFETIME Mobil Basketball Stander Model 71566 er dens holdbarhed. Basketballpladen er lavet af high-density polyethylene, som ikke kun er ekstremt slidstærk, men også vejrbestandig. Dette gør den ideel til udendørs brug, hvor den kan modstå det danske vejr, uden at det går ud over funktionaliteten. Du skal derfor ikke bekymre dig om, at farverne falmer, eller at materialerne svækkes over tid, selv når den er udsat for sol, regn eller frost.

Denne holdbarhed gør den til en oplagt investering for dem, der har brug for en pålidelig basketball stander, der kan holde i mange år frem, uanset om den bruges i en skolegård, en sportsforening eller i en privat have. LIFETIME er kendt for at producere produkter af høj kvalitet, og Model 71566 er ingen undtagelse.

Justerbar Højde – Perfekt til Alle Aldersgrupper

En af de mest unikke egenskaber ved denne basketball stander er den justerbare højde. LIFETIME har udstyret denne model med deres Action Grip mekanisme, som gør det muligt hurtigt og nemt at justere målets højde. Højden kan ændres i intervaller på 15 cm, fra 2,28 meter til 3,05 meter, hvilket betyder, at både børn og voksne kan spille på den samme stander.

Denne funktion er særligt nyttig i skoler og institutioner, hvor forskellige aldersgrupper ofte bruger de samme faciliteter. Man kan hurtigt justere standeren, så den passer til de yngste spillere, og derefter hæve den til den officielle højde, når de ældre elever eller voksne skal spille. Det gør denne model til et alsidigt og økonomisk valg, da der ikke er behov for flere forskellige standere.

Slam-It Pro Kurv og Net – Autentisk Spilleoplevelse

Udover sin justerbare højde er LIFETIME Model 71566 også udstyret med en Slam-It Pro kurv, der er designet til at give en autentisk spiloplevelse. Kurven har en diameter på 45 cm, hvilket er den officielle størrelse, og den er udstyret med en dobbeltfjedret mekanisme, som giver mulighed for dunk og kraftige skud uden at beskadige kurven.

Netop denne kvalitet gør, at man får en professionel fornemmelse, når man spiller, og det betyder også, at standeren kan bruges til mere intensiv træning, hvor der bliver dunket og skudt kraftigt mod nettet. Det vejrbestandige net sikrer, at kurven kan modstå vind og vejr, uden at kvaliteten forringes.

Et Kvalitetsprodukt fra LIFETIME

Når du vælger LIFETIME Mobil Basketball Stander Model 71566, vælger du et produkt af høj kvalitet fra en producent, der er kendt for at levere holdbare og funktionelle løsninger til sportsaktiviteter. LIFETIME har mange års erfaring med at udvikle produkter, der kan tåle intensiv brug og hårde betingelser, og denne model lever fuldt op til disse standarder.

Den Perfekte Løsning til Basketballaktiviteter

Samlet set er LIFETIME Mobil Basketball Stander Model 71566 en ideel løsning for dem, der søger en mobil basketball stander, der kombinerer fleksibilitet, holdbarhed og brugervenlighed. Med dens smarte design, vejrbestandige materialer og justerbare højde er denne stander velegnet til skoler, institutioner og private brugere, der ønsker en stander, som kan holde til daglig brug i mange år frem.

Passer godt sammen med dette tilbehør bolde & Ball return

Den kan også købes i større mængder på vores storkunde side her.