Fri levering over 5.000 kr ex. moms

5 års produktgaranti*

Leverandør siden 1999

LIFETIME Basket Double Shot Arcade System Model 90056

Lifetime Basket Double Shot Arcade System Model 90056 er et underholdende og slidstærkt basketballspil, velegnet til alle aldersgrupper.

Den robuste konstruktion og holdbare nylon til boldopsamling sikrer lang levetid og tåler intensiv brug.

Med to kurve og en elektronisk pointtæller er det ideelt til konkurrencer, hvor flere kan spille samtidigt. S

ystemet er let at flytte og kan hurtigt foldes sammen for nem opbevaring.

Det leveres med 7 bolde og vejer 36 kg, hvilket sikrer stabilitet under spillet.

Perfekt til brug i skoler, institutioner og sportshaller.

2.000,00 kr. ekskl. moms

Rabat ved storkøb

Antal 10 - 25 26+
Pris 1.900,00 kr. 1.800,00 kr.
Varenummer 90056 Kategori

Beskrivelse

LIFETIME Basket Double Shot Arcade System Model 90056 – Den ideelle basketball-oplevelse til skoler, institutioner og sportshaller

Leder du efter en sjov og interaktiv aktivitet, der kan engagere både børn og voksne? Så er LIFETIME Basket Double Shot Arcade System Model 90056 et fremragende valg. Denne basketball arcade-maskine er perfekt til skoler, institutioner og sportshaller, hvor der er behov for aktiviteter, der kombinerer leg, konkurrence og fysisk aktivitet. Med sin stærke konstruktion og høje kvalitet er denne maskine designet til at holde i mange år, selv under hyppig brug. Uanset om du ønsker at skabe sjov i fritiden eller tilføje et konkurrencemoment til træning, er LIFETIME’s Double Shot Arcade System den perfekte løsning.

Overlegen amerikansk kvalitet og lang holdbarhed

Når man vælger sportsudstyr fra LIFETIME, er der altid garanti for kvalitet, og LIFETIME Basket Double Shot Arcade System Model 90056 er ingen undtagelse. Produktet er fremstillet med den samme høje standard, som har gjort LIFETIME til en af de mest betroede mærker inden for sportsudstyr i USA. Dette system er bygget til at modstå selv de mest intense spil uden at miste stabiliteten.

Den pulverlakerede stålramme gør maskinen ekstra robust og modstandsdygtig over for slitage, hvilket er særligt vigtigt i miljøer som skoler og sportshaller, hvor udstyr ofte udsættes for intensiv brug. Basketballkurvenes netsystem er ligeledes lavet af slidstærke materialer, som sikrer, at Double Shot Arcade System kan klare tusindvis af skud uden at tage skade. Uanset om det er børn eller voksne, der spiller, er denne maskine designet til at levere en stabil og vedvarende præstation.

Smarte funktioner for øget underholdning

LIFETIME Basket Double Shot Arcade System Model 90056 er fyldt med funktioner, der gør oplevelsen endnu mere engagerende og underholdende. Maskinen er udstyret med to basketballkurve, så to spillere kan konkurrere mod hinanden på samme tid. Dette tilføjer en sjov dynamik, der gør det muligt at spille både individuelt eller i hold, hvilket især er populært i skoler og institutioner.

En anden bemærkelsesværdig funktion er det elektroniske scorer-system, der præcist tæller pointene for hver spiller. Dette system er ideelt til konkurrencespil, da det tydeligt viser resultaterne på et LED-display, så spillerne hele tiden kan følge med i, hvem der fører. Dertil kommer de realistiske lydeffekter, som systemet afgiver under spillet – en funktion, der gør hele oplevelsen mere autentisk og spændende.

Fleksibel og nem at flytte rundt på

På trods af sin robuste konstruktion er LIFETIME Basket Double Shot Arcade System også meget mobil. Maskinen er udstyret med hjul, som gør det nemt at flytte den fra et sted til et andet uden besvær. Dette er en stor fordel, når maskinen skal bruges forskellige steder, som f.eks. i en skole, hvor man ofte skal flytte udstyr fra et klasselokale til en gymnastiksal eller til en anden del af bygningen.

Når maskinen ikke er i brug, kan den foldes sammen, så den optager minimalt med plads. Den kompakte størrelse gør det let at opbevare den i et skab eller hjørne, når den ikke er i brug. Dette er særligt nyttigt i skoler og institutioner, hvor pladsoptimering er afgørende. Den sammenfoldelige funktion gør også LIFETIME Basket Double Shot til en god løsning for klubber eller fritidsordninger, der har behov for fleksible aktivitetsmuligheder.

Ideel til alle aldersgrupper

En af de store fordele ved LIFETIME Basket Double Shot Arcade System Model 90056 er, at den passer til folk i alle aldre. Børn vil finde stor glæde i at spille mod hinanden, mens voksne også kan nyde en sjov og konkurrencedygtig oplevelse. Uanset om man er nybegynder eller en erfaren basketballspiller, giver systemet mulighed for at tilpasse spillet, så det passer til spillerens niveau.

De justerbare skudafstande gør det muligt at ændre sværhedsgraden, hvilket betyder, at maskinen kan bruges til forskellige formål. Det kan være alt fra afslappet fritidsspil i en institution til seriøs træning og konkurrence i en sportshal. Denne alsidighed gør LIFETIME Basket Double Shot til et ideelt valg for alle, der ønsker en sjov og udfordrende aktivitet, der kan bruges af både børn og voksne.

Pladsbesparende og kompakt design

Selvom LIFETIME Basket Double Shot Arcade System har mange funktioner, er den designet med fokus på pladsbesparelse. Når den er foldet sammen, fylder maskinen kun 88 cm i bredden, 135 cm i dybden og 228 cm i højden, hvilket gør den let at placere i mindre rum. Det gør det muligt at bruge maskinen i institutioner, skoler eller mindre sportshaller, hvor pladsen kan være begrænset.

De danske mål giver en praktisk indikation af, hvor meget plads du skal bruge for at få det maksimale ud af maskinen. Uanset hvor den står, vil den med sit kompakte design nemt kunne integreres i mange typer rum, hvilket gør den perfekt til steder, hvor der både er behov for funktionalitet og effektiv udnyttelse af plads.

Perfekt løsning til institutioner, skoler og sportshaller

LIFETIME Basket Double Shot Arcade System Model 90056 er det perfekte valg for skoler, institutioner og sportshaller, der ønsker at tilbyde sjove og lærerige aktiviteter til deres elever og brugere. Det robuste design og de slidstærke materialer sikrer, at maskinen kan klare mange års brug, selv under de mest krævende forhold.

Maskinen tilbyder ikke kun sjov og underholdning, men er også en fremragende måde at introducere børn til basketball på en engagerende måde. Spillet styrker både motoriske færdigheder, kondition og konkurrenceevner, hvilket gør det til en perfekt aktivitet for både undervisning og fritid.

Konklusion

LIFETIME Basket Double Shot Arcade System Model 90056 er en førsteklasses løsning, der kombinerer kvalitet, holdbarhed og underholdning. Den robuste konstruktion, smarte funktioner og pladsbesparende design gør den til et oplagt valg for skoler, institutioner og sportshaller, der ønsker at skabe en sjov og konkurrencepræget basketball-oplevelse. Uanset om du vil forbedre dine basketballfærdigheder eller blot nyde en sjov aktivitet med venner og kolleger, leverer denne maskine timevis af sjov og spænding.

Køb tilbehør som bolde og nyt net eller bund.

Den kan også købes i større mængder på vores storkunde side her.

Yderligere information

Vægt 39 kg
Størrelse 133 × 70 × 16 cm

Specifikationer

  • Model 90056
  • Sjov for alle aldre
  • Kraftig konstruktion
  • Sammenklappelig
  • 2 kurve + pointtæller
  • Vægt: 36 kg